€0.00
Krepšelyje nėra produktų.
Krepšelyje nėra produktų.
Biodinamika grindžiama filosofo ir mokslininko dr. Rudolfo Steinerio darbais, kurių 1924 m. Paskaitos ūkininkams atvėrė naują būdą integruoti mokslinį supratimą ir dvasios pripažinimą gamtoje. Biodinamika toliau vystėsi ir vystėsi nuo 1920-ųjų, bendradarbiaujant daugeliui ūkininkų ir tyrėjų. Visame pasaulyje biodinamika gyva tūkstančiuose klestinčių sodų, fermų, vynuogynų, rančų ir sodų. Biodinamikos principus ir praktiką galima pritaikyti visur, kur užauginamas maistas, apgalvotai pritaikant juos prie masto, kraštovaizdžio, klimato ir kultūros.„Maistas yra vaistas”, – sako Elžbieta Candelario. „Ir dar prieš pradėdami galvoti apie vaisių sultis, papildytomis vitaminais, prisijungimo prie sporto salės, atlikdami visus šiuos žingsnius, nes norime būti sveikesni, yra svarbiausia suprasti, jog viso to pradžia turi būti mūsų valgymo įpročiai ir dieta. Maisto produktai ir jų kokybė yra to paties standarto kaip ir už jų esanti žemdirbystė. “